Over Ons

HomeOver Ons

DE MENSEN ACHTER DIERENARTSSCORE

HET VERHAAL ACHTER DIERENARTSSCORE

Wij, drie ondernemers, vonden het opvallend dat er tot voor kort nog geen beoordelingstool bestond voor dierenartsen. Hier wilden wij verandering in brengen. Daarom zijn wij in zee gegaan met de grootste beoordelaar van Nederland: Klantenvertellen. Met hun ervaring binnen de reviewwereld en onze kennis en netwerk binnen dierenartspraktijken vormen we een succesvol duo. Voorheen werkte Klantenvertellen al met grote partijen zoals T-mobile, Coolblue, Centraal Beheer en Thuiswinkelwaarborg. Nu zorgen ze ook voor beoordelingen van dierenartsen.

Ons doel was om samen met Klantenvertellen een beoordelingstool te ontwikkelen die specifiek is afgestemd op de dierenartsen. Dit is ons gelukt. Met Dierenartsscore hebben we een tool op de markt gebracht die wat betreft uiterlijk en inhoud zorgvuldig is samengesteld voor dierenartspraktijken.

Nu rest ons de taak om dierenartsen die beweren dat Dierenartsscore niet bij hun organisatie past te overtuigen dat ze er daadwerkelijk veel voordeel uit kunnen halen. Te druk zijn of eerst een nieuwe website willen zijn geen valide argumenten Dierenartsscore buiten de deur te houden. Waarom? Dierenartsscore levert zoveel meer op dan dat het kost. Daarom!

Het team van Dierenartsscore

Benieuwd hoe Dierenartsscore werkt?

Vraag nu een gratis demo aan en start met verzamelen!

image
https://www.dierenartsscore.nl/wp-content/themes/hazel-1/
https://www.dierenartsscore.nl/
##d8d8d8
style1
paged
Posts laden...
/data/sites/web/dierenartsscorenl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off